HTML

wemake production

Médiacsoportunk a bagi 10-18 éves fiatalokkal kiscsoportos foglalkozások keretében ismerteti meg a média működését egy újságíró, egy videóriporter és egy fotós vezetésével. A feladatok közé tartozik a Bagázs Közhasznú Egyesület eseményeinek dokumentálása is. A Fake Production céljairól bővebben itt olvashat.

2012.05.14. 15:52 barb

A Real és a Barca rajongói kibékültek egy napra

Címkék: sport tudósítás környezetvédelem élményakadémia

A bagi romák, a pesti önkéntesek és a rákospalotai nevelő intézetis lányok, illetve fiúk az Élményakadémia szombati rendezvényén összefogtak, csapatokat szerveztek, és a bagi romatelepen összeszedték a szemetet. Sok csapat volt, de a legügyesebb a Real Madrid és a Barcelona rajongóiból alakult REBARSZ volt, akik 58 zsáknyit szedtek, így ők nyertek. Ezzel úgy, ahogy "megtisztult" a telep. A délutáni program már játék volt, olyan sorversenyeket rendeztek a csapatoknak, mint pl. talicskajárás, pókjárás, rákjárás, stb. A legügyesebb csapat nyereménye csokoládé volt.

Erika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fakeproduction.blog.hu/api/trackback/id/tr244508071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása