HTML

wemake production

Médiacsoportunk a bagi 10-18 éves fiatalokkal kiscsoportos foglalkozások keretében ismerteti meg a média működését egy újságíró, egy videóriporter és egy fotós vezetésével. A feladatok közé tartozik a Bagázs Közhasznú Egyesület eseményeinek dokumentálása is. A Fake Production céljairól bővebben itt olvashat.

2011.03.14. 09:51 klucsev

Fiktív portré

Címkék: portré

Az ötödik órán egy elképzelt személyt kellett megjeleníteni. Máté és Feri együtt dolgozott a feladaton. A kitalált nyaralótulajdonost ebben az esetben Feri személyesítette meg, Máté pedig fotózott. A képeken azt láthatjátok, ahogy a volt nyaralótulajdonos visszatér a házába, ami bagi szegregátum közelében volt, de az épületnek már csak hült helyét találja. A ház szinte minden része eltűnt, mióta nem járt erre. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fakeproduction.blog.hu/api/trackback/id/tr794347455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása