HTML

wemake production

Médiacsoportunk a bagi 10-18 éves fiatalokkal kiscsoportos foglalkozások keretében ismerteti meg a média működését egy újságíró, egy videóriporter és egy fotós vezetésével. A feladatok közé tartozik a Bagázs Közhasznú Egyesület eseményeinek dokumentálása is. A Fake Production céljairól bővebben itt olvashat.

2011.08.16. 18:39 klucsev

A sál útja

Címkék: képregény fotózás tábor filmforgatás forgatókönyvírás bagázs

A táborban az egyik feladat egy random módon húzott tárgyak alapján készült forgatókönyv megírása volt. A résztvevő csoport tagjai két-két tárgyat választottak, az így kapott hat eszköz alapján egy történetet kellett megírniuk, párbeszédes formában. Az elkészült forgatókönyv főbb jeleneteit először fotósorozatban valósították meg, később videóra rögzítettük az általuk eljátszott történetet. Az elkészült anyagokat a csoport tagjai vágták meg, az eredeti forgatókönyvtől eltérő tartalommal képregényt is készítettünk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fakeproduction.blog.hu/api/trackback/id/tr54344164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása